Kittens

 

Update begin juni 2023:

We verwachten binnenkort kittens. Ook verderop in het jaar nog. Het zullen traditionele, solid en/of mink kittens zijn. Informeer bij interesse s.v.p.

via info@mae-ouw.nl

 

-

 

Algemeen: 

 

Afhankelijk van de afspraak die we met de fokker van onze Ragdolls hebben, zullen kittens gesteriliseerd verhuizen of nog gesteriliseerd moeten worden.

 

Wanneer de kitten verhuizen zijn ze volgens schema ontwormd, ontvlooid en gevaccineerd. Ook hebben ze een gezondheidscheck gehad. Kittens die naar Belgie verhuizen moeten eerst nog een rabies inenting krijgen. Alle kittens verhuizen met contractje, een kittenpakket met wat speelgoed, startvoer (natvoer en droogvoer) en kitteninformatie. Als ze nog niet gesteriliseerd zijn bij vertrek, wordt na bewijs van sterilisatie de stamboom toegestuurd.

 

De kittens hebben de hele dag toegang tot eten en drinken. Ze groeien op in huis; zijn goed gesocialiseerd, gewend aan andere poezen, een hondje, mensen, huishoudelijke geluiden. Onze ragdolls mogen niet vrij over de straat lopen. Ze hebben toegang tot een goed en voor katten veilig omheinde tuin. Als ze verhuizen geldt ook, dat ze uitsluitend naar buiten mogen in een goed omheinde en voor katten veilige tuin/balkon; of onder toezicht aangelijnd. Ragdolls houden van gezelschap. Bij voorkeur leven ze, over het algemeen, het liefst samen met een soortgenoot. Ook is het belangrijk dat je tijd voor ze hebt.